11 de des. 2008

Desembre 2008

Pessebres en la Botiga Dissenium.

Durant el mes de desembre podeu trobar aquest pessebres de fusta de faig retallada i pintada en la botiga Dissenium de Sant Cugat i Figueres.



La gracia d'aquest pessebres es que cada peça (bou, burro, S. Josep, Verge Maria i nen Jesús) va per separat i quan les ajuntes sobre la base queden totes unificades en una peça.

Per la botiga he fet 10 pessebres retallats amb la mateixa forma però pintats amb diferents colors, hi ha dos tamanys, el gran que fa 32 x 14, 5 cm i el peque que fa 27 x 12 cm.

Si encara no heu fet el pressebre i us fa mandra fer el típic de la molsa, les llumetes i el riu amb paper de plata aquesta es una bona opció.

En la botiga:
- el tamany gran. 32 x 14, 5 cm val 75 euros
- el tamany petit. 27 x 12 cm val 65 euros

i si voleu fer-me a mi l'encàrrec directament us sortirà més baratet que a la botiga!

----------------------------------------------------------------------------

Figures i quadros en el Estripa'm.
Desde el 13 de novembre fins el 31 de gener del 2009 estic participant en el 11è Mercat d'art de la botiga Estripa'm de Sabadell, aquí en teniu una mostra.

Si li voleu donar una ullada o comprar alguna de les meves peçes o dels altres artistes que particicpen aquesta és l'adreça de la botiga:
Estripa'm, c/Rambla 103, 0802 Sabadell


Si voleu veure millor les peçes totes estan penjades en aquest mateix blog una miqueta més avall.

3 comentaris:

An ha dit...

Que pena.... solament es venen a Sabadel?..,m'encanten i ara que estic en el pis era un bon Belen per al...que se li va a fer...perdona el meu mal catalá...gairebé que m'ho imbento. Saúdos e apertas

An ha dit...

Muy felices fiestas. Saúdos e apertas

Anònim ha dit...

Wow this is a great resource.. I’m enjoying it.. good article